Referens – Sofia & Christofers tankar kring deras val av bröllopsfotograf

Vi är väldigt nöjda med våra bröllopsbilder, Jesper anpassade verkligen miljön till bilderna utifrån våra önskemål. När en plats som vi valt ut var på privata ägor ringde Jesper och pratade med ägarna som dessutom var en kund till honom och frågade om det gick bra att vi fotade på platsen där vi tänkt.

Vi anser att Jesper arbetade väldigt professionellt och han märktes knappt under vigseln, vilket vi ansåg vara positivt. Jesper är verkligen en supertrevlig fotograf som lyssnar på kundens tankar och idéer och ger dig unika bröllopsbilder.

Vi kan definitivt rekommendera Jesper Anhede som fotograf. En toppen fotograf som inte bara är positiv och trevlig, utan som också tar jättefina bilder, och litar du inte på vad jag skriver så är det bara att titta på hans fotografier och se för dig själv. : )

Bruden om bröllopet

Håret och makeup gjorde vi hos Hair i Hjo och det var Lisa (efternamn vet jag inte, men jag tror att du har koll på det). Brudbuketten och de övriga buketterma var i från Hjo blomster och det var Marie som hade hand om dem. Min klänning har en god vän till mig. Carina Frödelius sytt upp enligt mina idéer. Vår vigselplats var Norra Fågelås kyrka med efterkommande mottagning på Missveden i Hjo. På bröllopsnatten bodde vi på skandic billingen i Skövde. Den försenade bröllopsresan var en tältsemester i Norrland.