Referens – Elaines och Gustavs tankar kring deras val av bröllopsfotograf

Jesper har förmågan att utöver ta otroligt vackra bilder också fånga de där ögonblicken som man tror är omöjligt för en kamera att fånga. Håller Jesper i den så är det inte längre omöjligt.

En heldag som bröllopsfotograf, vigselfotograf och festfotograf på Elaine (f.d. Bergqvist) och Gustav Eksvärds bröllop i Trosa. Grymt par, grymt bröllop och crazy avslutning med sambatjejer =)

Elaine och Gustav arbetar till vardags på retorikbyrån Snacka Snyggt, http://snackasnyggt.se/. Läs mer om Elaine på http://elaineeksvard.se/ där du också ser fler reklambilder och porträttbilder som jag är skyldig till.

Behöver du en bra bröllopsfotograf som anstränger sig lite mer och ger fantastiskt förevigade minnen genom kameran? Kolla in min Portfolio här och hör av dig på 0706-665866 =)

Vill du veta pris/kostnad för bröllopspotrtätt/bröllopsfoto, vigselfoto, mingel- & festfoto eller en heldag med mig som bröllopsfotograf? Kolla in sidan Investering, för en investering är precis vad det är.

Observera att sidan kan ta lite tid att ladda sidan då galleriet nedan innehåller 144 bilder (ett urval från bröllopsdagen, Elaine och Gustav fick  ca 300st bilder) så du kan få en uppfattning om vad man får ut av att anlita en bröllopsfotograf en heldag.

Som bröllopsfotograf har jag hela Sverige som arbetsområde. Följande platser, orter, städer, områden eller regioner räknas till det närområde där jag regelbundet är och fotograferar.

Västra Götaland, Skaraborg, Hjo, Skövde, Jönköping, Lidköping, Skara, Falköping, Tidaholm, Tibro, Karlsborg, Mariestad, Vara, Hornborgasjön, Kinnekulle, Huskvarna, Visingsö, Gränna, Askersund, Göteborg, Göteborgsområdet, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Västkusten, Ystad, Stockholm, Stockholmsområdet, Lidingö, Sverige, Norden, Skandinavien, Scandinavia, Sweden