Omslagsfotograf för Outside Magazine februari 2015 =)

Outside är ett amerikansk (finns också en svensk variant) som fokuserar på uteaktiviteter. Första tidningen publicerades i september 1977.

”Outside är månadsmagasinet som hyllar de mest intressanta platserna runt om i världen, och stunderna som vi alla har upplevt eller drömmer om att vara med om. Varje månad inspirerar vi dig till att leva ett rikare och mer komplett liv genom vår året runt-bevakning av aktiviteter som vandring, cykling, skidåkning, paddling, äventyrsresor, prylar och utrustning, tränings- och hälsotips. Alltid med den goda historien och de fantastiska bilderna i centrum.”

Det passar mig ganska bra som destinationsfotograf för Manta Underwater Room på Pemba Island, Zanzibar, Tanzania.

Det här var ett av de fotojobben då jag fick använda alla mina kunskaper för att både fotografera och filma från land, från luften och i vattnet. Se mer bilder och video på här!

För alla fotonördar där ute, tänk er att en bild tagen med en Gopro 3 monterad på en DJI Phantom 2 kan (med rätt ljus, rätt inställningar och bearbetning) vara tillräckligt bra för att pryda omslaget på en av världens bästa äventyr och friluftslivstidningar. Ganska coolt om ni frågar mig.