Jonna & Johans vackra bröllopsdag på Knistad Herrgård 2013-08-17. Musik: ”I Do” av Derek Gust

PS. Jag hade äran att vara Jonna och Johans heldagsbröllopsfotograf. Fokus var att få magiska bilder, det är därför det inte finns några videoklipp från när de satte på ringarna till exempel. Bilderna var prioriterat före video.

Klicka här för att se fler bröllopsbilder från min portfolio och hur jag arbetar som bröllopsfotograf.

Klicka här för att se fler bröllop från min blogg.

Bröllopsfoto

Jag är en bröllopsfotograf baserad i Sverige, som också arbetar internationellt vid destinationsbröllop. Här hittar du mina bröllopsbilder, bröllopspaket, priser och hur jag som bröllopsfotograf arbetar. Eftersom alla bröllop är unika så råder jag dig att kolla in flera av mina bröllop, för att få en ungefärlig känsla av hur era bröllopsbilder skulle kunna bli.

Är du intresserad av att veta mer? Ring 0706665866 eller maila jesper@anhede.se så ska vi se vad vi kan skapa tillsammans.

Välkommen att titta runt!

Bröllopsbilder – Portfolio

Upplägg för bröllopsfoto

Här kan du läsa om hur jag som bröllopsfotograf arbetar på en heldagsfotografering. Stilen jag fotograferar med är mixad vilket inte är vanligt för alla bröllopsfotografer. Men min uppfattning är att då får du bäst bilder från alla delar under dagen.

Lite förklaring i text och bild.

  1. Under förberedelser, vigsel, mingel och festen fotograferar jag med fotojournalistisk stil. Det innebär att jag är med hela tiden och fångar de magiska små ögonblick som uppstår naturligt och jag arrangerar er ingenting eller minimalt.
    .
  2. Under brudparsporträttdelen fotograferar jag med en stil som kallas fine art bröllopsfoto. Det innebär att jag arrangerar och har på förhand tittat ut var vi ska vara. Här blir det uppställda bilder där jag berättar hur ni ska stå/gå/posera för att få till de bästa bilderna.
    .
  3. Sedan om möjligt så försöker jag alltid ta en bild i stilen episkt bröllospfoto. Det är en bild som bara kan tas när ljuset är som bäst vid solnedgång på kvällen. Jag placerar er som en liten detalj i ett stortslaget landskap eller fotograferar er siluett mot solnedgången och du får en sagolik känsla. Dessa bilder är ofta de man kan ha på väggen hemma år ut och år in utan att tröttna som man lätt kan göra på ett vanligt porträtt.

Heldagsbröllop – från förberedelser till bröllopsvalsen

Klicka här för att se hela bröllopet. OBS! Det är väldigt många bilder.

Provfotografering

Provfotografering, förlovningsfotografering, engagement session eller pre shoot? Kärt barn har många namn. Det handlar i alla fall om bilder på er i en fantastisk miljö för att kunna använda när ni skickar ut inbjudan eller “save the date” som det också kallas. En bra start på ert år av förberedelser inför bröllopet. Nedan ser du exempel på brudpar jag fått äran att vara bröllopsfotograf åt och där vi först haft en provfotografering.