Offert – Smyckendahls

En halv dags fotografering – 15.000 SEK exklusive moms

  • 15 högupplösta färdigredigerade bilder
  • Fri användning i alla media för all framtid

En hel dags fotografering – 25.000 SEK exklusive moms

  • 25 högupplösta färdigredigerade bilder
  • Fri användning i alla media för all framtid

Om det behövs modell, makeup-artist, studio och rekvisita etc så tillkommer den kostnaden. Ska jag planera vilka scener som ska fotograferas etc så tillkommer även kostnad för det.

Exempel på vad Cape Sweden fick från en heldagsfotografering

Behind the scenes

Lifestyle

Studio

Förslag på manér

Eftersom det är smycken vi ska visa upp och sälja, och eftersom vi gärna vill ha en röd tråd i bilderna, så föreslår jag att man fotograferar med reflektioner från en prism i varje bild för att få lite extra bling och glitter. Nu är exempelbilderna nedan inte direkt några smyckesbilder men du ser vad jag menar. Oavsett om du väljer mig som fotograf eller inte så tycker jag detta är en bra idé som du bör ta med dig.

Bilderna bör också ha samma slags färgnyans som man lägger på i efterhand. Nedanstående bilder har dock inte samma färgnyans.

Övriga förslag

Presentera varje smycke med en redovisande frilagd bild, en 360-video och en imagebild.

Presentera varje huvudkategori av smycken med en lifestylebild överst på sidan. Kan även rulla som bildspel på förstasidan.

Våga vara personliga. Webbsidor utan personer man kan kontakta direkt säljer sämre. Ha en epost till rafael@smyckendahls.se istället för kundtjanst@smyckendahls.se, det är bra mycket tryggare för kunden. Och vägrar ni gå med på det resonemanget så byt åtminstone till en gladare epost som hej@smyckendahls.se till exempel.